Startpagina’s over geldzaken

Er zijn genoeg startpagina’s over geldzaken te vinden. Maar de verschillen zijn groot. Op deze website vind je de komende weken artikelen met links naar de beste startpagina’s over leningen en overige geldzaken.

Wijzer door geldzaken
In één oogopslag krijg je een uitgebreid overzicht van diverse financiële websites. Wijzer door geldzaken is duidelijk, ziet er netjes uit en stuurt alleen door naar relevante links. De informatie op alle websites is onafhankelijk.

Wijzer met geldzaken
Wijzer met geldzaken is een mooie startpagina. Hier kun je beginnen als je nog niet zo goed weet welke geldzaken je uit wil pluizen. Diverse links, goed vormgegeven en netjes gesorteerd. Een startpagina dat we terecht een voorbeeld kunnen noemen.

Leningen vergelijken
Met leningen vergelijken begin je op deze startpagina. Hier is namelijk al veel werk voor je gedaan. Het enige dat je nog hoeft te doen is de links te volgen naar de vele websites die je meer vertellen over leningen en hypotheken. Ook andere geldzaken komen veelvuldig aan bod.

Leningen overzicht
Een overzicht van leningen vindt je op Leningen overzicht. Deze startpagina ziet er goed uit en wordt netjes onderhouden. De links zijn relevant en worden wekelijks bijgehouden. Zo weet je zeker dat je over de juiste informatie beschikt.

Snel geld
Deze startpagina richt zich op de snelheid van het internet en combineert die met geldzaken. Leningen, hypotheken, spaarvormen en beleggingen worden allemaal besproken. Je vindt hier de beste links over het hele internet. Onafhankelijke informatie voor iedereen. De links worden door de makers zelf van het internet gehaald. Aangemelde links worden vaak geweigerd. Zo blijft de informatie relevant.