Overzicht van creditcards

Men zou de creditcard kunnen beschouwen als een wat vreemde manier van lenen. De kredietkaart, zoals de creditcard letterlijk vertaald, zou lenen, kun je beschouwen als een lening op zak. Wanneer je met een creditcard betaalt, ga je een lening aan. Daarover zul je rente moeten betalen. Toch is het zo vanzelfsprekend, dat maar weinig mensen dat beseffen. In dit artikel bespreken we enkele creditcards.

VISA World Card
Deze creditcard geldt al enkele tientallen jaren als de meest gangbare VISA van Nederland. Qua uiterlijk en qua gebruiksgemak biedt deze kaart talloze voordelen. Op het internet zijn vaak acties te vinden voor mensen die deze creditcard aan willen gaan. Bijvoorbeeld 25 euro cadeau. Deze creditcard staat garant voor veiligheid en goede service. Met deze kaart is internationaal te betalen.

Master Card Classic
De Master Card Classic is een zeer degelijke creditcard, die vaak voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden. Het is de klassieke creditcard van Master Card, die in het bijzonder geschikt is voor mensen die niet veel gebruik maken van hun creditcard, maar wel af en toe een betaling middels een creditcard willen doen. Handig voor op vakantie, tijdens een zakenreisje of gewoon zomaar ergens.

Lady Card
De creditcards ontwikkelen zich steeds sneller. In sommige gevallen doet het niet onder aan speelgoed. Want met de Lady Card is in principe een normale Master Card uitgegeven, maar dan speciaal voor dames. Een mooi design, speciaal voor dames. De card is uitgegeven voor International Card Services en beschikt over veel extra’s. Op het internet zijn acties terug te vinden waarbij degene die een Lady Card aanvragen, een welkomstgeschenk ontvangen.

World Card Platinum
De VISA World Card is een vrij klassieke vorm van creditcards, die nog altijd heel succesvol is en vaak wordt aangevraagd. In de doorgaande lijn is daarom de World Card Platimum uitgegeven. Deze VISA card houdt nog steeds hetzelfde in als de VISA World Card, maar biedt daarbij een zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering. Een mooie card dus voor mensen die veel reizen.