Creditcards vergelijken

Tegenwoordig zit er in vrijwel ieders portemonnee een creditcard. Het kaartje, dat je in veel verschillende kleuren hebt, doet niet onder voor de pinpas en wordt vaak op dezelfde wijze gebruikt. Het enige verschil is dat je met een pinpas geld van je eigen rekening haalt, maar met een creditcard in feite een lening aangaat. En zoals dat met alle leningen geldt, zul je ook over dit geleende bedrag rente moeten betalen. Hieronder enkele creditcards.

World Panda Card
Deze creditcard is een van de vele creditcards die tegelijkertijd een goed doel steunt. In dit geval het WNF. Zodra iemand betaalt, wordt er automatisch een bedrag aan het WNF gedoneerd, zonder dat je daar zelf extra voor hoeft te betalen. Wat dat betreft levert deze kaart jouw, maar ook het WNF veel voordelen op. De World Panda Card is een prima te hanteren kaart, voorzien van goede service.

Master Card Gold
De Master Card Gold is een vrij goedkope creditcard, die niet veel extra’s te bieden heeft. Wat dat betreft is dit een klassiekere vorm, zoals de creditcard ooit bedoeld was. Deze creditcard is vooral handig voor wie op zoek is naar een degelijke creditcard met een hoge limiet, die tegelijk goede service biedt. Het aanvragen van deze Gold Card kan op veel plekken. Zoek op het internet naar de talloze mogelijkheden.

American Express Flying Blue
De American Express Flying Blue is in samenwerking met de KLM uitgebracht. Op die manier kun je, als je regelmatig in de lucht zit, heel snel Award Miles sparen. Deze kaarten bieden je tal van voordelen. Deze creditcard is dus ideaal voor mensen die vaak met de KLM vliegen en die intensief gebruik maken van hun creditcard. Deze creditcard biedt geen leenfaciliteiten en vraagt om een inkomen van 25.000 euro.

World Card Platinum
De VISA World Card is een vrij klassieke vorm van creditcards, die nog altijd heel succesvol is en vaak wordt aangevraagd. In de doorgaande lijn is daarom de World Card Platimum uitgegeven. Deze VISA card houdt nog steeds hetzelfde in als de VISA World Card, maar biedt daarbij een zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering. Een mooie card dus voor mensen die veel reizen.